Home
aperitiv
,
cina
,
iarna
,
naut
,
pranz
,
pranzul la birou
,
salata
,
tips
,
toamna
,
vara
,
vegetarian
Apr 2, 2014 / No comments
Salata de naut pentru toate anotimpurile
O salata extrem de rapida si extrem de gustoasa si extrem de echilibrata: cantitati egale de varza rosie, morcov, mar, naut fiert, mozzarella si seminte de dovleac usor rumenite. Condimentata cu sare, piper si un sos rece/salsa facut din cantitati egale de:
*maioneza
*mustar
*iaurt
*suc de lamaie
*ulei de masline
Incercati sa distribuiti sosul cat mai uniform peste salata, eventual cu o lingurita, si e gata :)
*Tips: Pentru a castiga timp si a le avea mereu la indemana, la nevoie, gata fierte, cand fierbeti leguminoase - fasole, naut, linte, soia, mazare, bob etc - fierbeti o data mai mult si ce nu consumati la moment congelati portionat. Portiile le calculati in functie de nevoile pe care le anticipati, daca nu stiti precis e preferabil sa faceti portii mai multe si maimici, astfel incat sa decongelati cat aveti nevoie, la moment. Pentru a decongela in timp util si corect, e suficient ca dimineata sa scoateti pachetul din congelator si sa il tineti la frigider pana seara.
Related Posts
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment