Home
aperitiv
,
black onion
,
cina
,
iarna
,
mic dejun
,
peste
,
pranz
,
pranzul la birou
,
tarta sarata
,
toamna
,
vegetarian
Tarta sarata cu masline, rosii uscate si capperi
Jan 14, 2014 / No comments
Repede, repede, in mai putin de o ora e gata totul si rezita la frigider 2-3 zile, va puteti lua la pachet. Teoretic, rezista, practic, e atat de buna ca dispare dupa max. 24 de ore :) (experienta personala). Trebuie doar sa taiati putin maslinele si rosiile uscate, astfel incat sa rezulte de marimea capperelor, aproximativ.
O tava de 28 cm diametru = 8 portii :
200 g faina (ideal amestec cu faina integrala)
100 g amidon alimentar (inlocuiti cu alte 100 g de faina, in lipsa)
150 ml apa
100 ml ulei de floarea soarelui
3 oua
100 g branza telemea rasa (feta)
100 (total) de masline, rosii uscate, capperi
1 plic praf de copt
piper (sare nu e necesara intrucat o parte din ingrediente sunt deja sarate)
Cu mixerul intr-un bol incapator se bat ouale cu faina, apoi se adauga amidonul si putin cate putin apa si uleiul, apoi branza rasa impreuna cu maslinele, cappere, rosiile uscate taiate. In final se incorporeaza piperul si praful de copt. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade circa 30 de minute (in functie de propriul cuptor).
O tava de 28 cm diametru = 8 portii :
200 g faina (ideal amestec cu faina integrala)
100 g amidon alimentar (inlocuiti cu alte 100 g de faina, in lipsa)
150 ml apa
100 ml ulei de floarea soarelui
3 oua
100 g branza telemea rasa (feta)
100 (total) de masline, rosii uscate, capperi
1 plic praf de copt
piper (sare nu e necesara intrucat o parte din ingrediente sunt deja sarate)
Cu mixerul intr-un bol incapator se bat ouale cu faina, apoi se adauga amidonul si putin cate putin apa si uleiul, apoi branza rasa impreuna cu maslinele, cappere, rosiile uscate taiate. In final se incorporeaza piperul si praful de copt. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade circa 30 de minute (in functie de propriul cuptor).
Labels:
aperitiv,
black onion,
cina,
iarna,
mic dejun,
peste,
pranz,
pranzul la birou,
tarta sarata,
toamna,
vegetarian
Related Posts
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment